keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Lepakkofobia?

Tuli mieleen tätä erästä blogia lukiessa: että pitääpä katsoa tuo leffa taas. Siitä tulee niin hyvälle tuulelle. Ja toiseksi: Lentävällä Koiralla on hieman saman tapainen ongelma kuin ko. blogittajalla.

Lisätietona mainittakoon, että (toinen) Lentävä Koira on tajunnut melkoisen myöhään olevansa lepakko. Ehkä sekin vaikuttaa asiaan. Kun ei ole kasvanut eikä liikkunut piireissä, kuten sanonta kuuluu, on myös vähän kuin astuisi jonnekin salaseuran kokouksen keskelle.

Nimittäin. Toisaalta kiinnostaisi käydä tapahtumissa/bileissä/baareissa/tms., jotka on suunnattu meille samoin suuntautuneille. Voisi olla ja käyttäytyä vapaasti oman murunsa kanssa ilman että aiheuttaa ympäristössään hämmennystä tai kerää ylimääräisiä katseita (tiedän, eihän niistä tarvitse eikä pitäisi välittää, mutta kyllä ne nyt vaan vähän vaikuttaa, vaikka ei kaapissa olekaan).

Mutta toisaalta ajatus ei todellakaan kiehdo. Ehkä osittain koska tuntuu että niin suuri osa noissa ympyröissä on jotenkin niin (en keksi nyt parempaa sanaa) "päällekäyvästi" lesbon näköinen. Juu, ulkonäkö on vain ulkonäköä ja niin edelleen. Katin kontit.

Olen tietenkin sitä mieltä, että jokainen saa olla sen näköinen kuin haluaa. Kyse ei ole siitä. Lentävä Koirakin varmasti erottuu keskivertonaisista ulkonäkönsäkin perusteella. Mutta ei kuitenkaan radikaalisti (lue esim: ei läväreitä, pari ihan pientä tatskaa, ei kovin extreme kampausta).

Onko ehkä niin, että nämä myös ulkonäöllisesti radikaalimman näköiset (joita siis tuntuu olevan melko paljon - no, tiedän, me "tavikset" emme pistä silmään) ovat myös muuten aktiivisempia - käyvät näissä tilaisuuksissa/paikoissa enemmän, osallistuvat enemmän, ottavat enemmän kantaa - onko se joku luonteenpiirre?
Jos lesbo(j)a haastatellaan tai hänestä/heistä on tehty ihan dokkaria tms. niin kovin usein kyseessä on tällainen erittäin selkeästi myös ulkonäöllisesti viestivä tyyppi. Stereotyyppinen, jos niin halutaan sanoa.

Tätä oli kovin vaikea pukea sanoiksi, tästä tuli lähinnä tällaista tajunnanvirtaa. Ja on Lentävällä Koiralla vielä joku toinenkin ajatus siitä miksi LGBT-skene ei välttämättä usein houkuta, mutta siitä joskus toiste, täytyy mennä nukkumaan (muru käski, huomenna menee myöhään Pinkiä kuunnellessa!)

Eikä tämä ollut tarkoitettu kritiikiksi ketään kohtaan. Paitsi että kyllä lesbot on vähän pelottavia. =)

2 kommenttia:

TNS kirjoitti...

Tässä kirjoituksessa oli kyllä niin just mun ajatukset, et voisin melkein ihastuarakastua suhun, jos en olis jo valmiiksi sitä omaan tyttöystävään päin (joka näyttää vähän mut ei onneks liikaa lesbolta.) =D

Some Bat kirjoitti...

?! okei... Joo mulla on kyllä kans toi rakas murmeli tossa ja se pysyy. Mutta kiitos vaan positiivisesta palautteesta :}

[Niin ja mua pyydettiin eilen oikein poistumaan koneen ääreltä, että toinen saa keskittyä kirjoittamiseen... Ja sit heti tulee tollasta kommenttia... Oli hyvin keskitytty!!! ;)]

:)